Bokrecension och balkongen
Kommer ni ihåg det här inlägget jag gjorde i november? Det handlade om två nya böcker jag fått hem, "Quanto Basta" av Oliver Ingrosso och "Till bords" med Sofi Fahrman. Jag skrev att jag skulle recensera böckerna och det kanske är på tiden att jag gör det.
Den här boken gillar jag jättemycket. Hon visar så många fina dukningar och jag blev väldigt inspirerad. Boken är indelad med dukningar och recept efter årstiderna. Våren och sommarens dukningar och recept är från sommarstället och jag önskar nästan att vi hade kvar vår stuga så jag kunde göra lika fina dukningar och laga recepten. Det kan man ju göra inomhus också för den delen men det är ju ändå något visst med att sitta ute och äta.
Nästa bok är "Quanto basta". Jag hade först en tanke att köpa den här till min systerson som skulle flytta hemifrån, men efter att jag kollat igenom är jag glad att jag inte gjorde det. Jag tror inte man ska vara nybörjare när man lagar de här recepten eftersom det inte står med måtten som ska användas, utan en uppräkning av ingredienserna. Jag skulle väl själv fixa att laga maten efter recepten i boken men är man som sagt nybörjare är det ju lite lättare att ha något att utgå ifrån. Tror dock att det är väldigt god mat han har med här och jag ska titta igenom en gång till och kolla vad jag ska laga.
Kommentarer
Skicka en kommentar