Semester i stugan , del 4


Så har vi då kommit till sista veckan på sommarsemestern. Denna veckan gjorde vi inte så mycket utflykter som tidigare veckor, förutom på måndagen då vi åkte ner till C:s bror som i sin tur bodde i sin dotters hus när de var på semester.


Som ni ser regnade det denna dag och kväll, inte så vanligt på vår semester annars men vi kunde sitta ute under markisen i alla fall. Jag är väldigt förtjust i deras altan för övrigt med gott om utrymme. De har också behandlat altangolvet med en silverfärgad olja som har varit väldigt poppis och som det har visats mycket reklam om men just nu kan jag inte komma på vad den heter.

Och så vill jag tipsa om en perfekt lunch vi gjorde några gånger, Ugnsomelett á la systrarna von Sydow. Perfekt och god och bra att man kan ta lite av allt möjligt. Vi hade oftast skinka i som hon tipsar om här.Jag har inga egna foton på omeletten så den här bilden har jag hämtat från Ebbas blogg.


När torsdagen kom började vi med att äta frukost på restaurang Sand i Båstad.


Många som kommer i sina badrockar för att ta ett morgondopp, likadant i Torekov och Mölle bl.a.

Efter att vi ätit klart tog vi med oss lite kaffe och satte oss i loungen. Och därefter for vi tillbaka till stugan, packade ihop det sista innan vi körde hemåt igen. Semestern i stugan slut för i år! Men vilken semester vi haft, supervärme, extremtorka, vattenförbud, grillförbud och upp mot 35 grader i flera omgångar. Och som jag badat denna sommar.

Nu är det bara ett litet tag kvar och sedan är det dags för nästa semester, återkommer om det.

Kommentarer

Populära inlägg