Sommardrömmar

Just nu känns det lite tungt och jag bara väntar på att få lite ledigt. För att lindra detta plockade jag fram en av mina inspirationspärmar, jag har ett par stycken kvar även om mer och mer hamnar i min Pinterest. Bilderna nedan kommer från diverse inredningstidningar och jag har fotograferat direkt ur pärmen.Från ett reportage ur tidningen Lantliv för flera år sedan. En av mina drömmar har varit att ha en ljuskrona i trädet och blicka ut över ängarna. Ljuskronan i trädet skulle jag kunna fixa men utsikten är inte samma i vår stuga.
Det här reportaget fanns med i Drömhem och Trädgård om jag minns rätt. Ser så skönt att ligga där under ett pilträd med en tidning eller bok.
Drömmar om en glasveranda
De två bilderna ovan är tagna från ett av de första numren av tidningen Hus och Hem från 1988 eller 1989. Men ni ser ju på bilden ovan att den lika väl kunde varit tagen i dag. Jag fick låna ett exakt likadant bord av min svåger redan då men som han numera fått tillbaka till sin sommarstuga. Och wienerstolarna är ju fortfarande lika aktuella.

Nedanstående två bilder kommer från Lantliv, och även de har jag tittat på om och om igen.

Bilden nedan från norska tidningen Vakre Hjem & Interiör, romantiskt sovrum eller gästrum.
Och sista bilden har jag för mig kommer från Hus och Hem även den, från en kolonistuga där färgskalan faktiskt inspirerade till våra gästrum i stugan.Kommentarer

Populära inlägg