Lunch i Höganäs

Efter att vi ätit frukost och gjort oss klara i lördags åkte vi först och kollade på en kamin till stugan, kände att det kan bli svårt att välja. Sedan upp till Boarp och handlade några av veckans middagar och därefter for vi iväg till Höganäs, ett av favoritutflyktsmålen och man nu kan ha ett sådant.

Vi åkte alltså till Magasin 36  och gick upp till restaurangen direkt. Fullt med folk här denna lördag men vi lyckades i alla fall hitta ett bord.Jag har ju skrivit om Magasin 36 flera gånger tidigare men det är alltså en helt fantastisk miljö det ligger i. Maten är uppställd på de gamla brännugnarna och bara det är ju lite annorlunda. I lördags åt vi buffén som då bl.a. bestod av svampsoppa, wallenbergare och pannacotta till dessert, och massa olika sallader. Och väldigt gott!

Efter maten kollade vi in i Butiken och där finns ju massor fint även denna gång. 
Lampan från Flos som finns överallt nu för tidenbåde som golvlampa och bordslampaoch korgstolar från Tine K som är så fina
Det hade också öppnat en ny blomsterbutik  i byggnaden jämte Magasin 36 och därifrån fick jag med mig några fina hortensior också.


Har ni sett så fint de ställt sina kaktusar i en gammal byrålåda. De berättade att nästan all inredning de hade skaffat sig var gammalt. Så himla mysigt!

Vackra hortensiorna på plats nere i stugan, fast nu har de hamnat i en annan vas här hemma. 
Japp, det var utflykten till Höganäs det. 

Kommentarer

Populära inlägg