fredag 31 juli 2015

Frukost på Hotel Riviera Strand

Vår sista semesterdag hade vi bestämt oss för att vi skulle äta frukost på det nyöppnade hotellet Riviera Strand i Båstad. Och kolla himlen här nedan, måste vara semesterns blåaste himmel.

Hotel Riviera ligger i ett område precis innan man kommer in till Båstad. Här låg  redan på 1930-talet, hotell Riviera som var ett av Sveriges första badortshotell. Nu är det dock uppbyggt igen och renoverat, med en lyxig känsla och med Art Decodetaljer i matsalen som fanns även i gamla restaurangen.

Vi har åkt förbi här flera gånger under renoveringstiden men nu öppnade det alltså i början på juli.Här ser man spår av Art deco-stilen på pelarna och lamporna. Lamporna är jag förresten väldigt förtjust i. 
Den här lampan vet jag kommer från Flos och heter IC Light T1. Den finns ju bl.a. hos den här kända bloggerskan. Och förresten har ni inte kollat in hennes blogg tidigare så tycker jag ni ska göra det nu, hela hennes hus är nyrenoverat och så himla snyggt.

Taklamporna här ovan ser ju ut att komma från samma ställe men det är jag inte alls säker på att de är. Någon som vet?
Även menyerna i Art deco-stilen. Ursäkta mina suddiga bilder men jag var så ivrig när jag sprang runt med min telefon. 


 Jag hittade förresten ett inlägg här på bloggen som jag gjorde redan 2009 och som handlar just om Riviera. Och redan då var det visst tal om ägarbyte och renovering.

Efterlängtad ledig fredag i dag och efter lunch någon gång drar vi ner mot stugan. Och vem vet, kanske det blir middag på hotel Riviera i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails