lördag 27 oktober 2018

La Belle Vue - Neffiès, del 3

I dag tänkte jag visa lite foton från själva stället vi bodde på. Jag hade med mig kameran för att jag skulle få fina bilder men det gick ju inte så bra. Använde väl bara kameran på vårt rum och det blev en del misslyckade foton därifrån tyvärr men jag visar två egna foton i alla fall från vårt rum Clothilde.Ett ganska stort rum med öppen spis och även ett stort badrum med både badkar och dusch men därifrån har jag inget foto alls. Och inte på sängen heller …
 Foto: La Belle Vue


Foto: La Belle Vue


I fina rummet Colette både våra vänner. 
Tog några foton i rummet Juliette också.Tapeten i det här rummet är helt underbar!

Ni måste gå in och titta på deras hemsida där det är betydligt bättre bilder på rummen än vad mina är.

Vi fortsätter ner till nedervåningen där vardagsrum, matrum och köket ligger.

Den här bilden på Sixten tog jag innan det var dags för oss att åka därifrån. Han mådde inte alls bra den här dagen, hade ont i magen men ställde ändå upp så snällt på bild. Han piggade dock på sig efter några timmar fick jag rapport om.Så mysigt här i vardagsrummet. Här är också utgången till terrassen.Matsalen som vi inte använde under vårt besök eftersom vi kunde sitta ute på morgon och kväll. Men så mysigt och hemtrevligt.

Trappan upp till ovanvåningen med den vackra målningen. 

Måste ju visa en bild till på Sixten när han vilar, ser ni vad fint han smälter in i skinnfällen.Köket i kvällsbelysning. Här är enda stället där det är ett nytt golv, annars är det originalgolv överallt. Men det nya passar ju så bra in i färgerna att man inte tänker på det.Poolområdet och terrassen har jag ju tidigare visat bilder från, den här har jag tagit från terrassen. Visst är det fint här? Känns som en av de bättre semestrarna man haft faktiskt. Och semestern fortsatte ju sedan i Barcelona men den tar vi nästa gång.

Trevlig helg!

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails