söndag 13 maj 2018

Larmet går, timme för timme

Nu är vi inne på fjärde dagen här i stugan. Tyckte helgen kändes så lång när vi kom ner i onsdags kväll men det säger ju bara swisch och så är det dags att åka hem. Vi har gjort lite av varje här nere som jag ska visa lite från vid ett annat tillfälle men i dag tänkte jag visa vad jag gjorde förra lördagen.

Inspirerad av Elsa satte jag mobilen på larm en gång i timmen hela dagen och tog ett foto på vad jag gjorde då. Om ni inte följer Elsas blogg redan tycker jag ni ska göra det, tycker hon är den bästa av bloggare. Jag är ju dubbelt så gammal som hon är men där får jag massa inspiration. Men nu tillbaka till förra lördagen nere i stugan, här kommer helt oredigerade bilder.Kl 08:30. Frukost i stugan, inte lika "instagramvänlig" som den man brukar se, haha.Kl 09:30: Precis bäddat klart. Älskar när solen lyser in i sovrummet.  Gillar sovrummet väldigt mycket förresten.

Kl 10:30: Precis kommit in i Grönsakshallen uppe i Boarp, som ligger på höjden utanför Båstad. Här handlar vi veckans frukt och grönsaker. Innan dess hade vi handlat inne på Kötthallen.


Kunde inte låta bli att fota blommorna också. 


Här nere har vi LaholmsbuktenKl 11:30: Vi är tillbaka i stugan igen och plockar upp maten vi handlat och sen slår jag mig ner och läser vår morgontidning i paddan.


Kl 12:30: Ute i trädgården och planterar resterande pelargonsticklingar, mannen förbereder för altanbygget.

Kl 13:30: Fixar med dagens lunch.


Kl 14:30: Vi har ätit och jag gör i ordning två matlådor och mannen fortsätter med bygget.
Kl 15:30: Dags för en kaffepaus i solen.Kl 16:30: Jag sitter kvar på samma ställe men nu har jag hämtat en öl i stället.


Kl 17:30: Släpper ut årets första geting genom fönstret. Vi har redan fått massor av getingar, är inte det tidigt?


Kl 18:30: Fortsätter livet på "byggarbetsplatsen" men nu är det rosé i glasen, så gott att kunna sitta ute och ta ett glas.Kl 19:30: Grillning pågår och jag knäpper lite foton i kvällsljuset i trädgården också.
Kl 20:30: Rättar min V75-rad, tyvärr bara 4 rätt.Kl 21:30: Fått på tv:n och börjar kolla Unge kommissarie Morse.

Kl 22:30: Jag sover i soffan och missar att ta ett foto så här får vi säga att dagen är slut! Godnatt!

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails