torsdag 17 maj 2018

Flora

Medan C förberedde altanen hade jag lite pyssel för mig inomhus. Bland annat har jag gjort i ordning en byrå som har stått på vinden här hemma. En byrå som jag tog över efter mormor och som en gång i tiden var en teakbyrå. Jag målade om den vit i lite shabby chicstil och så har den alltså stått på vinden i många år.
Efter inspiration av Josef Frank skickade jag efter några botaniska tryck på Tradera och sedan var det bara att sätta igång och klippa och klistra.Så här blev det! Jag blev riktig nöjd med min nya byrå!
Här står den nu på övervåningen i stugan och kommer bli perfekt som nattduksbord till gästerna.
Tidigare stod här ett soffbord i teak som ingick i köpet av stugan men det har vi nu tagit hem i stället. Passade perfekt till vår nya soffa och fåtölj. Bra när man kan byta med sig själv!


Hittade den här bilden av vårt krikonträd som togs i samma veva som jag höll på med byrån. Fullt av blommor även i år. Krikon är väl en form av plommon som man kan göra marmelad av men det är inget jag gjort än så länge. Har för mig att det blommade lika mycket förra året men inte blev så mycket frukt av det. Men jag njuter nog mest av blommorna.

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails