måndag 2 juli 2018

Andra helgen i juni

Senaste inlägget handlade om första helgen i juni, så nu hoppar vi över till andra helgen i juni då vi hade besök av min ena syster och familj. Vädret var fortfarande lika fantastiskt som helgen innan.
Vi startade lördagen med frukost ute på altanen. 
Och beundrade Peacerosen som slagit ut över natten

Ganska snart blev det så varmt så man fick flytta in i skuggan och efter det delade vi upp oss, några åkte till stranden och badade och några åkte och handlade mat. Vi möttes sedan nere vid havet igen och det blev ett bad för mig även denna helgen, både lördag och söndag. Konstigt nog var det kallast i vattnet på söndagen när det var 30 grader i luften. 

Hemma ganska sent på söndagseftermiddagen och när jag duschade upptäckte jag en hemsk fästing högt upp på låret. Första gången jag drabbades av fästingbett. Undrar hur det gick till i det torra gräset ... 


Tänkte jag skulle klämma in en bild på en Pizza Bianco som C brukar göra emellanåt. Den här har creme fraiche i stället för tomatsås, parmaskinka /prosciutto, oliver, rödlök och chilipulver och mozzarella på toppen, så himla god, mums!1 kommentar:

  1. Ja vad varmt det var :)
    Ska testa pizza med creme fraiche vid tillfälle.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails