onsdag 29 juli 2015

Åka till Helsingör

Sista veckan på semestern gjorde vi en liten utflykt till Helsingör. Vi tog bussen tidigt en morgon från vår lilla by till tågstationen i Laholm för att sedan åka söderut mot Helsingborg. Vi var där redan kl 9 på morgonen och startade med en liten fika på ett smörgåscafé, som heter Thores Hörna.
Därefter tog vi färjan över till Helsingör, funderade först på om vi bara skulle tura fram och tillbaka eftersom vädret inte var något vidare den här dagen heller.Vi hoppade i alla fall av i Helsingör och gick runt en sväng där. Det blev sedan smörrebröd på ett ställe som vi alltid brukar besöka när vi är i Helsingör, Café Hyacint och som ägs av en svensk kille. Här var det bordsbokning som gällde men vi lyckades i alla få ett bord så vi kunde äta våra smörrebröd. Det är tydligen väldigt poppis där och man har nu utökat med en restaurang som ligger vid torget.

Därefter tog vi färjan tillbaka till Helsingborg och gick runt på stan där lite. Restaurangen nedan besökte vi inte men jag kunde inte låta bli att plåta fönstret med alla gröna växter.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja det är det verkligen, det blev ett ganska kort besök den gången tyvärr så det får nog bli ett nytt besök snart.

      Radera

Related Posts with Thumbnails