onsdag 27 maj 2015

Marocko slash svensk allmoge

Förra helgen fick vi våra nya möbler vi beställt till stugan, en soffa till det stora rummet och rottingstolarna Storsele från Ikea. I det f.d. matrummet har vi nu börjat inreda en liten "loungehörna" där rottingstolarna hamnat. 

Som rubriken säger får det bli en blandning av Marocko och svensk allmoge här. Och att det blev så beror på trasmattan jag hittade på ovanvåningen och som C:s mamma vävt. Tycker den passar så bra in i färgerna till det svarta. Bordet fanns redan i stugan och det målades svart i helgen.

Kökssoffan kommer från C:s föräldrar och de hemvirkade kuddarna fanns här också i stugan.Köpte två nya rosa lampskärmar som tar upp färgen i matten och taklampan fick bli en lampa i fattigmanssilver som vi köpte för flera år sedan men som aldrig funnit sin plats. Nu kom den upp här i "Marocko".

 Det saknas fortfarande lite på väggarna och en dyna och några nya kuddar till soffan, som jag inte riktigt bestämt mig för än vad det ska bli. Men så här kommer det bli på ett ungefär i alla fall. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails