måndag 9 augusti 2010

Runt Vänern

Runt nästan hela Vänern har vi farit!  Nu är vi hemma igen efter några dagar i Karlstad där C:s dotter med familj bor. Efter att ha varit några gånger i Karlstad tycker jag att det är en riktigt trevlig stad. Bra centrum, gott om restauranger och en riktigt bra shoppingstad. Här finns ju bl.a. Noll54 interiör, som denna gången dock bara fick en snabbvisit. Vi brukar bo på Hotell Scandic i centrum, som jag verkligen rekommenderar om ni tänker övernatta i Karlstad någon gång. Första kvällen när vi skulle ut och äta ösregnade det så vi stannade kvar på hotellet och åt på deras restaurang Legends, grillad fläskfilé och en kanongod potatisgratäng till det för en hyfsad penning.

I fredags besökte vi Mariebergsskogen, som ligger på gångavstånd från centrum. Det visade sig vara en riktig oas där det finns massor av aktiviteter, både för små och stora.

Bild från Mariebergsskogens hemsida

Vi hade barnbarnen med oss och besökte Lillskogen där alla djuren finns. Naturligtvis besökte vi även restaurangen, som visade sig ha jättegod mat. Vi prövade Hackekôrvspytten som serverades direkt ur stekpannan.


Med på bilderna får också Gallus gallus domesticus vara, alltså tupparna och hönorna som jag blev riktigt imponerad av, vilka färger!


Och här är barnbarnen som vi hade med oss
3 kommentarer:

 1. Hej !!
  Ser verkligen mysigt ut !!
  åh,vad jag längtar till Sverige nu, men jag är snart där...
  Jätteläckert som du gjort med bilderna i förra inlägget !!
  Ha det gott kram,Monica

  SvaraRadera
 2. Riktigt fina bilder du tog på barnen, det va jätte kul att ha er här, hoppas bara vi kan komma ner o hälsa på er snart. kramiza

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails