måndag 8 oktober 2018

Solrosor i stugan

Hej på er!
Nu är jag här igen efter vår semester i Frankrike och Spanien. Ska visa bilder därifrån snart tänkte jag. Är ganska irriterad på vår dator som är så seg så seg. Tänkte blogga från paddan eller telefon men se det funkar inte heller med bilderna så tålamodet tryter lite.

Well well, i helgen har vi varit nere i stugan och kollat läget. Dagen innan vi skulle åka iväg på semestern var det ju full storm och man vet ju aldrig vad som händer där nere i stugan, men det såg bra ut när vi kom ner i fredags tack och lov.

På torget i Laholm köpte jag dessa solrosor som jag tycker lyste upp hela "loungen" som jag kallar det för. I dag lyssnade jag på ett avsnitt av  Billgren - Woods pod som handlade om "fredagsbuketten", avsnitt 33. Där tog de upp att de var sååå trötta på solrosor, så då skrattade jag lite för mig själv som var så nöjd med min bukett.
Helt ostylat är det, fram med telefonen och fota direkt är det som gäller!Det har varit en fin helg i stugan och på lördagen körde vi lite repris från några av sommarens utflykter. Jag återkommer!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails