onsdag 23 maj 2018

Dagar som gått i sommarvärme

Det blir ju mycket prat om att sommaren är här och det är ju faktiskt helt fantastiskt att det kan hålla i sig så länge och det verkar som det ska fortsätta. Bäst att passa på att njuta.

Förra helgen stannade vi faktiskt hemma, vi hade lite att fixa med och som vi kunde bocka av på listan. Förra lördagen var det strålande sol men inte så varmt så det var helt okej att pyssla inne. Lunchen blev lite hopplockat av vad vi hade i kylen. Lite varmrökt lax, avocado, laxnuggets och örtsås blev till förrätt och sedan delade vi på en portion pasta Bolognese.Söndagen blev betydligt varmare och vi kunde njuta av balkongen även på kvällen. Och det luktar ju så gott med syrener på gården och lavendel i kruka.
Tonfisksallad till kvällsmatKlippte av lite gräslök som var på väg att börja blomma i stugan och satte dem i små apoteksflaskor.
Nu är det dags igen att åka ner till helgen. Ska bli spännande att se hur det ser ut i trädgården. Tulpanerna lär ju vara helt överblommade i alla fall. Kanske någon knopp på ena pionen och irisen? Ska bli spännande att komma ner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails