onsdag 28 september 2016

Frukost på Riviera och hotellhäng i Palma

På morgonen innan vi åkte till Mallorca åt vi frukost på Hotel Riviera Strand strax utanför Båstad. Jag gillar både namnet, Riviera, och inredningen i loungen och restaurangen, som jag väl nämnt tidigare ett par gånger. Känns lite lyxigt att börja semestern med hotellfrukost tycker jag.

Som ni kanske vet så gillar jag att hänga på hotell och besöker gärna deras barer och lounger. Så
raskt vidare till ett annat hotell, Sunprime Palma Beach, på Mallorca. Vi bodde inte här denna gången men vi brukar alltid göra ett besök där när vi är på Mallorca. Skulle gärna vilja ha de här gröna olivflaskorna  som syns här.

Här nere ses Hotel Cuba, som ligger i Santa Catalina i Palma. Det ville vi besöka för två år sedan när vi var här men hittade det inte då. Uppe på takterrassen ska det vara en alldeles vidunderlig utsikt över Palma och omnejd. Så småningom hittade vi hotellet denna gången men då var takterrassen tyvärr inte öppen under dagtid, så vi fick nöja oss med en öl i gatuplan i stället.
Jag har för mig att jag läst någonstans att det är svenskar som inrett det här hotellet, jag kanske har helt fel,  men det var i alla fall lite skandinavisk känsla med Hans Wegners  Y-stolar i baren.Och så en katt bland hermelinerna, den lilla huskatten på vårt hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails