söndag 13 september 2015

Tips på utflykt

Nu är vi hemma igen från stugan. Det har varit en ganska lugn helg och vi har inte gjort så mycket. Under gårdagen var vi i Båstad och åt lunch, i Boarp och handlade veckans mat, och resten av dagen höll vi oss hemma i det fina höstvädret. I dag gav vi oss iväg på förmiddagen och precis när vi åkte började det regna.

Vi körde upp mot Halmstad och kollade in Heagårds skafferi som verkar ha levt upp lite. Det ligger lite norr om Halmstad och här finns både restaurang, inredningsaffär, kläder, café och saluhall bl.a. Nästan lite Magasin 36 över det fast i betydligt mindre omfattning.Jag har varit här ett par gånger och ätit julbord med jobbet när vi bodde där nere och det är alltså en himla mysig miljö och som gjort för julbord.Riktigt regnigt och grått i dagPå söndagar är det brunch där det verkar vara hur mycket mat som helst men vi nöjde oss i dag med en mindre lunch i caféet och det smakade hur bra som helst.

Taskiga mobilbilder, jag måste ha en ny kamera alltså


Får nog testa brunchen vid ett annat tillfälle för den verkade riktigt fin men då ska vi nog vara lite bättre förberedda än vi var i dag, alltså lite mer hungrig haha.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails