måndag 6 juli 2015

Se tillbaka på en tur i BåstadI dag börjar vi med att gratulera min mamma som fyller 80 år i dag med en bild på clematisen från trädgården här. Vi har ju redan gratulerat henne för ett par veckor sedan eftersom flera i släkten är i väg på semester nu. Men i dag är alltså den stora bemärkelsedagen.


De senaste dagarna har det ju varit riktig sommarvärme med temperaturer upp till 30 grader. Det är kraftiga svängningar i temperaturen får jag säga från 14 grader till som sagt 30 grader.

Första semesterveckan var det lite si och så med vädret, mestadels kallt och blåsigt. Vi hade besök här nere av ett par vänner och gjorde ett besök i Båstad, bl.a. strosade vi på den finaste av gator, Agardhsgatan. Följ med på en tur.
Här finns en liten fin inredningsaffär, Kisek med både gammalt och nytt som jag rekommenderar.

Jag köpte med mig några coasters, alltså glasunderlägg, som saknas här nere i stugan. Dessa med det populära mönstret av William Morris.
Vi gjorde besök i Märkesbutiken ...
... och avslutade med en härlig lunch hos Mat & Möten på Båstad Golfklubb.

Yes, det var en tillbakablick på en tur i Båstad. Nu är vi halvvägs på semestern, får se vad som händer här i dag.

2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har det. Jag är just nu på Öland. Solen skiner men det blåser storm. Rester med tonårsdotter vilket innebär att hon sover ännu. Tänk vad allt förändras innan kunde jag oxå sova halva dagarna. Nu dags att väcka henne och fixa frulle. Kram på er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Catarina! Ja det har varit ett riktigt blåsväder några dagar nu. Håller med Cajsa om att det är gott att sova, får ställa klockan för att jag ska komma upp i tid, men det är ju semester så det gäller att passa på. Ha det så gott!

      Radera

Related Posts with Thumbnails