måndag 6 april 2015

Påskens sista dag

Annandag påsk och den härliga helgen är nu över. Vi har firat påsken nere på västkusten i den där stugan vi brukar vara.

Skillnaden nu är att vi ska köpa stugan även om köpet inte är riktigt klart ännu. Vi har ändå fått tillgång till den och den här helgen var tanken att vi skulle måla stora rummet och även hallen. Och med hjälp av ene sonen så blev det klart. Så himla skönt!
Nu blev det vitt på vägarna, gamla standardfärgen S0502-Y som vi har i hela lägenheten vi bor i nu och även i vårt gamla hus. Rummet här ovan har varit lite mörkt med grön tapet. Med tanke på att det är ett altantak åt ena hållet och norrläge åt andra hållet ville vi ha vita väggar. Även hallen fick samma färg. 

Visst ser det ut som ett riktigt romantiskt sommarstugesovrum med lite rosablommig tapet och spetsgardiner? Och det förstärktes av de rosa kuddarna som jag hade med mig hemifrån. Jag trivs riktigt bra här och känner att det inte är högprio att göra om här. 


Alldeles i närheten av stugan finns det här havet av blå scilla.

 
Och med detta blev det en ny kategori här på bloggen i dag, Stugan, som kommer att fyllas framöver. Hoppas ni vill vara med!


1 kommentar:

  1. Det vill jag absolut :)
    Ser fram emot fler bilder.
    /Lena

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails