lördag 18 januari 2014

Den trearmade lampan

Golvlampan nedan kommer från C:s föräldrar. De senaste 10 åren har den stått i en sommarstuga men sedan fick vi med den hem. Tänkte att det kunde bli snyggt med bara ett par stora glödlampor i som ju har varit ganska poppis ett tag.
Men det blev ju inte så bra som jag hade hoppats. När vi efter många om och men hittade glödlampor som passade blev det alldeles för starkt ljus så nu har vi inte lampan tänd. Nu har jag börjat fundera på vad det ska bli i stället.På golvlampan på bilden ovan har man färgade kupor som jag tycker är rätt fint, lite art deco. Men kan man hitta såna färgade glödlampor tro? Man kanske kan måla de vi har, måste jag nog testa ...
(Tyvärr minns jag inte var jag hittade bilden ovan, men tror det är från en mäklarsida)

Annars får det nog bli något liknande som Nina Persson i Cardigans hade i sin lägenhet i Malmö med olikfärgade tygskärmar.Och eftersom jag gillar stilen i hennes lägenhet visar jag lite mer bilder därifrån. Bilderna kommer bl.a. från mäklarens bilder när lägenheten var till salu för ett par år sedan.
Elle Interiör byter namn på sin tidning och heter fr.o.m. nästa nummer Elle Decoration. Och titta, vems hem får vi besöka då? Ska bli riktigt spännande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails