tisdag 26 mars 2013

Lite zebra

I helgen klädde jag om en stol här hemma i ett zebrarandigt tyg som jag köpte för ett tag sedan. Tycker man ser det här mönstret överallt just nu och för en ganska billig penning kan man ju förnya ett par stolar ganska lätt.
Jag har två sådana här gamla ekstolar som kommer från mormor och morfar. Den ena har jag inte fått hem än men så fort den är omklädd och klar ska båda två stolar stå här jämte soffan i vardagsrummet och tavlan som står på golvet ska upp över tänkte jag. 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg skulle kuddarna i soffan bytas ut till lila men jag har faktiskt inte hittat några som passar så det ser fortfarande ut som tidigare.

Bakom soffan ser det lite tomt ut men vi har inte bestämt hur vi ska göra, om det blir tavellister med tavlor och böcker eller bara tavlor. Får nog känna lite till på det.Mycket sol har det varit senaste tiden men ack så kallt, så kallt. I dag har jag dock kunnat känna av lite vårvärme och jag hoppas verkligen inte det blir snö till påskhelgen som det ser ut att kunna bli här. Well, well, vi får se hur det blir, snart väntar några dagars ledighet i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails