fredag 6 januari 2012

Ett kärt semesterminne


Hittade den här bilden i en låda häromdagen när jag egentligen letade efter något annat. Det här fotot tog jag på ett café när jag och en väninna reste runt på Irland, tror att det var år 2000. Det var i alla fall innan digitalkamerans tid och nu passade jag på att skanna in fotot.

Lena och jag reste runt med buss på Irland och såg alla möjliga platser. Just det här mysiga caféet vi var på låg i Killarney om jag inte minns helt fel. Vi åt äppelpaj och vaniljsås och satt vid ett bord mitt emot det som syns på bilden. Gästerna som satt här har precis lämnat bordet, man kan se cigarrettröken från askkoppen. Jag fick snabbt fram kameran för att kunna ta ett kort innan nya gäster skulle hinna dit.

I dag härligt solsken och vi har tagit en promenad vid havet, där det dock blåste lite mer än här hemma.

Hade svårt att somna i går kväll, vet inte om det beror på att jag kan vara utvilad (?) efter en veckas semester eller om det var kaffet som jag drack lite för sent. Det resulterade i alla fall i att jag gick upp kl 2 i natt och knäppte på TV:n, tog fram en öl och en macka och tittade på den spännande hockeyfinalen i JuniorVM. Trots spänningen somnade jag i slutet av matchen, och missade förlängningen som resulterade i svensk seger. Grattis till juniorlandslaget!

1 kommentar:

  1. Vad härligt det ser ut! Det är kul att bläddra igenom gamla bilder och minnas lite av allt kul man upplevt!

    Tack för kommentaren hos oss!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails