onsdag 31 augusti 2011

Sommaren sista dag - 2

Alltså, jag har ju inte kommit in i bloggandet efter sommaruppehållet. I dag är det ju faktiskt den sista augusti och det borde ju rimligen också vara ett månadscollage, som jag började med i våras. Så här kommer dagens andra inlägg, med blandade bilder från sommaren.





Bilderna i collaget är bl.a. från en utflykt till Torekov, Skottorps slott, Mallorca, Tjörn, Butiken/Magasinet i Höganäs och hemifrån. En del av detta har jag inte visat tidigare så det kanske kommer lite mer detaljerade inlägg om det senare.

Ha det bra!

Sommarens sista dag - 1

Det verkar som att sommaren är slut. Det har regnat konstant i flera dagar nu och det verkar inte ta slut heller. Semestern känns väldigt avlägsen och jag försöker minnas lite av sommaren med mina porslinssnäckor som jag fyndade i somras. Jag flyttar på dem emellanåt, vet inte var bästa placeringen är.


Här ligger de i fönstret i vardagsrummet ...




och här bland övriga snäckor

Men nu när jag ser bilderna har jag bestämt mig att de ska få ligga i fönstret i väntan på att jag hittar fler porslinssnäckor.

Hoppas ni har det bra!

tisdag 23 augusti 2011

Mer från Höganäs

För någon vecka sedan skrev jag ju om att vi varit i Höganäs och besökt Magasin 36 och Butiken. I helgen var vi där igen och denna gången blir det några bilder från ovanvåningen, som är inredd som en lägenhet. Kan inte förstå hur vi kunde missa detta förra gången, men jag var nog lite omtumlad av alla intryck vid det besöket.


Och jag säger som förra gången, har man möjlighet ska man absolut göra ett besök här.

Nu ska jag bläddra lite i Ikeakatalogen som kom i dag, har redan tjuvkikat på nätversionen, men det är ändå något visst med att bläddra i den på riktigt.

Ha det så bra!

söndag 21 augusti 2011

Repris

För ett tag sedan printade jag ut några bilder jag tagit och satte upp dem på kaklet över hyllan i köket.


Bilderna är några av mina söndagsbilder till Fabriken. Kaffemuggen står i vanliga fall på hyllan och likaså den lilla krukan med rosen. Chokladbollen är uppäten för längesen och rosen är nu planterad i rabatten utanför.

söndag 14 augusti 2011

Färgkoordinerat

I det senaste numret av Elle interiör hittade jag den här färgkoordinerade bokhyllan. Här har man blandat böcker, prydnadssaker, foton och  tavlor i samma färgskala. Tycker nog att det här var den snyggaste varianten jag sett.




Fotot är taget direkt ur tidningen.


Tror nog jag ska försöka mig på något liknande här hemma.

Ha det så bra!


onsdag 10 augusti 2011

Salladsskål från Tine K




Det blev den här fina salladsskålen från Tine K som fick följa med hem från Butiken i Höganäs. Har suktat efter den ett tag och nu blev det alltså köp, tror nog den var lite billigare där jämfört med nätbutikerna också och det är ju positivt.



Fy vilket höstväder det är här i dag, kallt och blåsigt.  Kan väl få vara sommar ett litet tag till!



tisdag 9 augusti 2011

Utflykt till Höganäs

Förra helgen åkte vi iväg på en liten utflykt till Höganäs. Mannen påminde mig om att jag sagt att jag ville besöka Magasin 36 och Butiken där så det var med spänd förväntan vi for iväg. Och jag blev inte besviken! Vilket ställe och vilka härliga lokaler! De håller till i Höganäsfabrikens gamla fabrikslokaler som nu blivit renoverade och är en fantastiskt miljö.






Ett ställe man kan tillbringa mycket tid på! Och mycket "vill ha saker"! Så har man vägarna till Skåne och Höganäs ska man absolut åka hit! Jag åkte ju inte tomhänt härifrån, visar nästa gång vad det blev!

Ha det bra!

måndag 8 augusti 2011

Slut på bloggpausen

Nu tror jag minsann att det är dags att börja blogga igen, det blev en lång paus den här sommaren. Jag är redan  inne på min tredje arbetsvecka nu men det känns som det går lite på halvfart än.

Det första jag visar vid återkomsten blir några sommarminnen från havet.









Ha det bra, vi ses snart igen!
Related Posts with Thumbnails