tisdag 18 januari 2011

Mattor, vecka 3

Fabrikens tema i dag är mattor. Jag är ganska förtjust i orientaliska mattor, jag tycker det ger värme till ett rum. Till min glädje har jag förstått att det börjar bli på modet igen. Vi har ju nyss möblerat om i det rum som är kontor/gästrum men det saknas en matta på golvet där. När vi var på Ikea sist tittade jag på en av deras orientaliska mattor och föreslog den men där fick jag blankt nej av sambon. Det ville han inte gå med på. Jag testade sedan med att lägga in de mattor vi har i hallen för att få en bild av hur det kan bli.
Det här är ju inga orientaliska mattor men ger ändå en känsla. Och nu ändrade sig C, tyckte det såg varmt och ombonat ut på kontoret, så vi får se hur det här slutar.


I matrummet har vi en matta som hängt med i många år.


Och slutligen mattan i vardagsrummet, inköpt i våras på Ikea. Har visat den här bilden innan tror jag men den får hänga med en gång till.Nu ska jag in och hämta inspiration på Fabriken.

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Du har ju verkligen lyckats med kapitlet mattor. Själv tycker jag det är supersvårt med mattor... svårt att hitta rätt som passar in.

    SvaraRadera
  2. Fint! Jag gillar också orientaliska mattor. Har köpt mig en stor bamsing till vardagsrummet :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails