lördag 5 september 2009

Lycka ...
Lycka kan vara när man ringer till möbelaffären efter 8 veckors väntan och man får till svar att att både soffan och TV-bänken har kommit. Jiihoooo! Då får man avbryta det man håller på med i dagens att göra-program och snabbt fota gamla soffan och TV-bänk och lägga ut en annons på Blocket.

Lycka kan också vara när man kan stryka en punkt på dagens "Att göra-lista". För min del var det bl.a. att bli klar med tavlorna i sovrummet.Äntligen har jag fått in de här bilderna i ramarna och fått upp dem i sovrummet. Ni minns väl det här.


Det är semesterbilder från Mallorca som jag ramat in. Jag har dragit ner färgen i bilderna så att de blivit nästan svartvita men ändå finns lite färg kvar. Blev riktigt bra tycker jag själv. Motivet till vänster är från byn Valdemosa, den högra tog jag från det gamla tåget som går mellan Soller och Palma.

Även här är bilder från Mallorca, dessa är på paret som bor i här ;)Och här har den här egenhändigt gjorda tavlan hamnat

C hade två saker på sin  "Att göra-lista"  inne på  kontoret/gästrummet, även de är strukna. Det får vi se en annan gång. Ha det så bra!

3 kommentarer:

 1. hejan!

  Tack för din kommentar...

  Och vilken fin tavla...plus dina foton i svart vitt...

  HA en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 2. Vad kul att äntligen få beställda möbler! Jag antar att de snart också kommer att fotas, men då läggas upp på bloggen?
  Vilka fina tavlor det blev av dina vackra foton!!!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det ser ut! !O vilken lycka att det kommit!! Så roligt!!!

  Kram på dig!
  Jannice

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails