söndag 5 juli 2009

Mot Torekov

Sol, värme, krånglande blogg, värkande axel och arbete är några orsaker till att jag varit borta från bloggen ett tag. Nu längtar jag efter semester, bara en vecka kvar!

I dag var det inte lika mycket sol så vi åkte iväg till Torekov för att spana in Carolina Gynning och hennes mammas utställning. Carolina målar ju och hennes mamma är skulptör. Vernissage i går och i dag öppnade det för allmänheten. Det var kul att få se de färgstarka tavlorna, och skulle mycket väl kunna tänka mig en hemma, men här räcker plånboken inte till. Carolina herself svävade också in när vi var på väg ut.

På hemvägen kom jag på att man kunde ju köpt en litografi i alla fall, får fundera på det i veckan. Utställningen håller på till fredag så det kanske blir en vända till? På Carolinas blogg kan man se några av tavlorna.

Full av inspiration satte jag i gång och måla egna tavlor när vi kom hem, 4 stycken blev det. Kanske visar dem senare i veckan.

Bilderna nedan tog syster S på besöket hos oss. Ha det så bra!4 kommentarer:

 1. Härligt att inspireras så!
  /Lina

  SvaraRadera
 2. Det är ju det bästa, när man inspireras till att skapa sina egna konstverk. Skulle behöva lite inspiration här med, det mulna vädret har lagt sordin på min kreativitet. Håll ut till semestern!!

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att se tavlorna du gjort!
  Syster S.

  SvaraRadera
 4. Underbart att få inspirationen!! VIlka vackra bilder du har!! TACK! KRAM Jannice

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails